• δημιουργούμε για εσάς
    δημιουργούμε για εσάς
    τον γάμο των ονείρων σας
  • To event σας
    To event σας
    πρέπει να είναι μοναδικό όπως εσείς.
Γάμος
Για ένα ονειρικό γάμο η AFS αναλαμβάνει όλη την οργάνωση και το συντονισμό ξεκινώντας από την επιλογή χειροποίητων προσκλητηρίων, μπομπονιέρων, επιλογή χώρου δεξίωσης και διακόσμηση.
Περισσότερες πληροφορίες
Βάπτιση
Ολοκληρωμένες προτάσεις για μια παραμυθένια βάπτιση. Μοναδικά προσκλητήρια και μπομπονιέρες βάπτισης με ιδιαίτερο χαρακτήρα, πρωτότυπα κουτιά και λοιπα αξεσουάρ βάπτισης.
Περισσότερες πληροφορίες
Εταιρικά Events
Για τις εταιρικές σας εκδηλώσεις αναλαμβάνουμε τον στολισμό του χώρου αλλα και καθε άλλο επαγγελματικό δωρο. Λιτές ιδεες σε πολύ προσιτές τιμές.
Περισσότερες πληροφορίες

Καλώς ήλθατε στο κόσμο της AFS

Η ARTISTIC FLORAL SERVICES  δραστηριοποιείται  στον χώρο της οργάνωσης και διακόσμησης κοινωνικών εκδηλώσεων και ειδικότερα γάμων, δεξιώσεων, βαπτίσεων, πάρτι, εγκαινίων και λοιπών εκδηλώσεων.Η εικοσαετής εμπειρία της  είναι εγγύηση για την επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης σας. 

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η εκπλήρωση κάθε επιθυμίας σας, αναλαμβάνοντας όλο το δύσκολο έργο της οργάνωσης και συντονισμού όλων εκείνων που θα συμβάλλουν στην επιτυχία της εκδήλωσης σας.

Η Λένα Mανθoπούλου με εμπειρία, μεράκι, κέφι, ιδέες, φαντασία αναλαμβάνει να σας βοηθήσει κάνοντας «όλα του γάμου δύσκολα» εύκολα.